Hoe kies je gezonde snacks?

 

 

Auteur:  michael

Bekeken: 466

Datum: -

Snacks zijn een belangrijk onderdeel van onze voeding, de tussendoortjes. Het is moeilijk om alle aanbevolen voedingsstoffen die nodig zijn voor de dag met alleen de drie basismaaltijden van ontbijt, lunch en diner binnen te krijgen. Je kunt daarom ook gezonde voedingsmiddelen uit de supermarkt kopen en kiezen voor gezonde snacks. Hoe doe je dat?

  • Schrijf op wat gezonde snacks zijn, zorg dat iedereen in het gezin dit doet en ga gezellig samen boodschappen doen en haal de gezonde snacks in huis.
  • Noteer ook wat er ongezond is en zet er wat gezonds tegenover, op deze manier kun je beter zien wat het verschil is en word je jezelf bewust van gezonde snacks.
  • Ga het voedsel analyseren. Eens in de zoveel tijd moet je eens kijken of er andere gezonde snacks bij kunnen, deze zorgen dan weer voor afwisseling!
  • Alles wat ongezond is kun je van het lijstje wegstrepen, ga voor de gezonde snacks, eet verantwoord! Dit is een proces, maar de aanhouder wint, verander de slechte eetgewoonten.

Gerelateerd:

Geen.

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_44c928a485a55cc012eedeb9686ab9b1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0