Hoe verleid ik mensen?

 

 

Auteur:  wim

Bekeken: 273

Datum: -

Als je iets van iemand gedaan wil hebben, is het verstandig om ten eerste het goede moment te kiezen. Spreek iemand aan als hij rustig en relaxt is en je zult veel betere resultaten bereiken.

Wees vriendelijk, vrolijk en charismatisch. De luisteraar moet niet de indruk krijgen dat je hem of haar je ideeën op probeert te dringen. Je hebt een goed verhaal en dat wil je aan die persoon kwijt.

Bespreek duidelijk alle voorbeelden van je idee. Zeker als de luisteraar er ook voordeel van heeft kan dit hem of haar over de streep trekken.

Ben voorbereid op tegenargumenten. Neem tegenargumenten serieus en laat zien dat je er goed over hebt nagedacht. Ontken niet dat er nadelen zijn, maar argumenteer dat de voordelen er ruimschoots tegen opwegen.

Reageer niet overenthousiast als het is gelukt om iemand te overtuigen. Je wilt niet dat ze alsnog het gevoel krijgen dat ze ergens in zijn getrapt of in de maling worden genomen.

Gerelateerd:

Geen.

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_89793da8a89f6414312074f8c661bb79, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0