T shirts voor mannen

 

 

Auteur:  ellen

Bekeken: 431

Datum: -

Een t shirt voor de warmere dagen van het jaar behoren standaard in de kledingkast van elke man te zijn. Er zijn diverse modellen shirts verkrijgbaar: van polo, tot shirt met v-hals of een ronde halslijn. De polo shirts worden gemarkeerd als de nettere variant, omdat deze een nette kraag hebben, vergelijkbaar met die van een overhemd. Bovendien is er een rij drukknopen, waarmee men de polo aan de voorkant dicht kan maken.

T shirts zijn vrij makkelijk in onderhoud en kunnen veelal meteen na het drogen aangetrokken worden, zonder gestreken hoeven te worden.

Voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de ruime collectie voetbalshirts van hun favoriete voetbalclub. En als Oranje speelt, dan loopt u natuurlijk in een echt Oranje shirt rond. Als man kiest u voor comfort en een shirt dat past bij uw overige kleren, zoals een korte broek en de spijkerbroek. Voor u overgaat tot de aankoop van een shirt, is het raadzaam deze eerst te passen. Hierdoor weet u zeker dat het t shirt goed zit en helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Een t shirt valt onder de categorie makkelijke kledij en kan dus de hele dag door gedragen worden.

Gerelateerd:

Geen.

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_40001305d10d1c42e3c50754bf5cc957, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0